游戏本之家

楼主: zc3721

昨天投票蛮给力,今天再来小继续,es/qs的u,到底给不给力?

Yeah, for sure, if you say so.
However, if we do believe that people can fairly judge for their own cpu, then such vote can at least tell us whether certain type of cpu AT ITS OWN RIGHT is good or not. Namely, the main purpose of the vote is try to show whether ES CPU has its own superiority compared with QS version. In my opinion, people care stability more than cost/efficiency ratio or any other features. So whether people here post that their ES CPUs are quite instable or not, whether they use one or two version of CPU, truely they main indeed undermine the strength of the conclusion the vote tries to show, however, I think such vote would do tell us something, not just things subjective or contingent.
I'm sorry for my poor English.

aquinas 发表于 2011-12-4 14:23
Yeah, for sure, if you say so.
However, if we do believe that people can fairly judge for their o ...

看懂了个 poor English....

强力的Q154过来顶~~~

给大家一些参考

shenhua889 发表于 2011-12-15 17:49
看懂了个 poor English....

好吧 如果你这样说的话 ..
然而 如果我们相信人们可以公平地判断自己的CPU的质量
那么这样的投票至少可以告诉我们 某种类型的CPU自己感觉是好还是不好。
投票的主要目的是试图显示 通过与QS版本相比,ES CPU是否有其自身的优势。
在我看来,人们关心CPU的稳定性超过成本/效益 比 或任何其他。
所以不管人们是否在这里投票表示他们的ES CPU是相当稳定 或相当不稳定
不管他们使用一个或两个版本的CPU,他们的确破坏了投票的结论[这句不懂对不对]
但是,我认为这样的投票将告诉我们的一些东西,不只是事物的主观或然。

= = 是在学校所以不能打中文吗

115863677 发表于 2011-12-15 22:21
好吧 如果你这样说的话 ..
然而 如果我们相信人们可以公平地判断自己的CPU的质量
那么这样的投票至少可 ...

哈哈..谢谢翻译哈...条例很清晰么..有人翻译最前面那段吗..

shenhua889 发表于 2011-12-16 00:17
哈哈..谢谢翻译哈...条例很清晰么..有人翻译最前面那段吗..

前面说的是 很多人就只就用过一个CPU 怎么比较啊 ~ 的意思

新人一个,我是来学习的...

我们每年出几千个CPU , 有一定的了解吧    QS 还是很给力的  ,ES的话有一定的概率

正式版坏的也不少 ,我们有一撮箕被客户压碎的正式版  呵呵

话说我是来学英语的~~~~